Människohandelns olika ansikten - Nationell heldagskonferens 27 november 2017

Se konferensen från den 27 november i sin helhet nedan.

Länsstyrelsen i Stockholm, som sedan 2009 har det nationella samordningsuppdraget att arbeta mot prostitution och människohandel, bjuder in till den nationella konferensen – Människohandelns olika ansikten. Konferensen fokuserar på alla former av människohandel och bjuder på spännande och aktuella föredrag.

Konferensen pågår under en dag och behandlar alla former av människohandel från både ett nationellt och internationellt perspektiv. Konferensen har fokus på det operationella arbetet i både myndighet och frivilligorganisationer.

Konferensen riktar sig till dig som kan komma i kontakt med personer utsatta för människohandel i form av sexuell exploatering, tvångsarbete, tiggeri, krigstjänst och/eller organhandel. Syftet är att ge dig ökad kunskap, inspiration och bättre verktyg i ditt fortsatta arbete. Hur möter vi bäst människohandels nya exploateringsformer och de utmaningar det innebär? Konferensen ger dig även möjlighet att utveckla samverkan mellan andra aktörer som jobbar inom området.

Program

Inbjudan och program (öppnas i nytt fönster)

Tid

Måndag 27 november 2017 kl. 9:00-16:00. Frukostfika och registrering från 8:30.

Plats

Clarion hotell, Skanstull Stockholm.

Målgrupp

Myndigheter, kommuner, organisationer, frivilligorganisationer, politiker och tjänstemän som arbetar mot människohandel.

Boende

Boende bekostas av deltagarna själva.

Inför konferensen

Ladda ner "Länsstyrelsen Stockholm Mötesapp" som vi kommer använda under dagen för att skapa en interaktiv konferens. Appen finns att ladda ner i AppStore eller Google Play

Anmälan

Anmäl dig senast den 13 november. Konferensen är kostnadsfri, men platserna är begränsade. OBS! Anmälan är bindande.

>> Gå till anmälan